Herken jij jezelf in het verhaal van Sophie?

Sophie (35) werkt sinds 5 jaar bij haar huidige werkgever in de rol van projectmanager. In de afgelopen jaren heeft ze een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Ze heeft een opleiding gedaan en extra taken en verantwoordelijkheden gekregen. Ze fungeert op de afdeling als vraagbaak en haar collega’s hechten veel belang aan haar adviezen en ideeën.

Dit zegt Sophie over haar werk:

 “Ik heb op zich best een leuke baan. Mijn collega’s en leidinggevende zijn tevreden over wat ik doe. Zelf ben ik dat ook, maar toch niet helemaal. Ik kan eigenlijk wel meer dan ik doe. Maar wat doe ik daarmee als iedereen nu al tevreden over me is? Ik merk dat het werk me daardoor minder energie geeft dan het vroeger deed, en ik zelf ook wat minder tevreden en trots ben over mezelf. Ik zou eigenlijk een volgende stap moeten maken, maar heb geen idee hoe ik dat aanpak en wat die volgende stap dan zou kunnen zijn. Ik vind allerlei dingen leuk om te doen, maar waar ben ik nou precies echt goed in? Ik heb mijn leidinggevende nog niet verteld hoe ik erin zit. Op zich wil ik dat wel, maar is het ook verstandig om te doen?” eigenlijk moet ik hier eens goed bij stil staan, maar daar komt het, in de waan van de dag, maar niet van”.

Sophie is bij Career Navigators aan het juiste adres met haar vragen. Ze kan gebruik maken van verschillende diensten. Bijvoorbeeld voor individuele sparringsessies of voor het Career Retreat.

Gratis Skype Sparring sessie

Heb je een brandende vraag, wil je even met ons sparren, of heb je behoefte aan een luisterend oor?

Laat je gegevens hieronder achter, dan nemen we contact met je op om een vrijblijvend gesprek van 30 minuten in te plannen.
Via de telefoon of ZOOM.

Individuele Coachingssessies

Sparren, raad, professioneel advies of gewoon een luisterend oor.
Soms lukt het even niet meer alleen, kom je er niet uit. Je weet dat je meer kunt betekenen, dat je de uren die je in de week besteed aan je werk met meer plezier en voldoening kunt beleven. Of dat je zit met een specifiek probleem, aangaande jouw carrière. Tijdens de 1-op-1 trajecten zoeken we samen naar een oplossing…

Career Retreat

Je snapt dat je even uit je comfort zone moet treden om de mogelijkheden weer te zien. Dat gaan we letterlijk nemen: een paar dagen met een fantastische groep er op uit. Alle tijd is aan jou. We bieden je coaching, opdrachten; individueel en in de groep, tijd om te mijmeren maar vooral (want daar zijn we zelf ook dol op) een goede omgeving met goed eten en en te drinken.
Na het Career Retreat kun jij er vol nieuwe inzichten weer tegen aan!

Wil je op de hoogte blijven?

Zo houden we je regelmatig op de hoogte met tips, data van onze events en artikelen.