Jouw Individuele Coachingstraject

We bieden individuele trajcten aan in drie verschillende pakketten. Zo is er altijd eentje die bij je past.

Oriƫntatie op jouw talenten

Pakket 1 is vooral gericht op een eerste oriƫntatie op jouw talenten. We voeren een uitgebreid gesprek samen, je krijgt in dit pakket een aantal opdrachten die we naderhand nog eens nabespreken. Dit laatste gesprek kan eventueel ook online of telefonisch, als je dat prettig vindt.

Jouw vervolgstappen in kaart

In pakket 2 maken we jouw mogelijkheden concreter door gerichte vervolgstappen vast te stellen. Na het eerste gesprek ga jij een concreet plan opstellen dat we samen doorspreken. Ook hier krijg je gerichte opdrachten en bespreken we naderhand telefonisch of online hoe dit verlopen is en hoe jij zelf verder kan.

Samen de stappen zetten

In pakket 3 nemen we meer tijd voor jouw persoonlijke vragen en overwegingen. Deze gesprekken zijn in principe face-to-face. In dit pakket gaan we vooral aan de slag met jouw persoonlijke belemmerende overtuigingen. We buigen die om naar mogelijkheden zodat je met meer zelfvertrouwen keuzes kunt maken om jouw werk aan te passen aan wat jij te bieden hebt.

Welke pakket je ook kiest het leidt altijd tot een beter beeld van waar je staat; eerder stoppen we niet. Daarom begint onze samenwerking altijd met een uitgebreide kennismaking. We willen graag weten wat je drijft en wat je wilt bereiken. Op het moment dat jij er van overtuigd bent dat wij daarin de aangewezen persoon zijn om je verder te helpen gaan we aan de slag.

Onze aanpak is duidelijk en soms ook confronterend. We stellen veel vragen om er achter te komen wat jou drijft en wat je precies wilt bereiken. We geven je feedback over hoe we jou (en jouw team) zien acteren en welke zaken helpend zijn in dit gedrag, maar ook wat mogelijk tegenwerkt. Zo is de eerste kennismaking ook al de eerste interventie in het traject.

In deze fase van samenwerking kijken we ook samen hoe we onderlinge taken en verantwoordelijkheden verdelen. Zo weet je precies wat wij voor jou doen en wat jij zelf kan doen en wanneer de resultaten zichtbaar moeten zijn.