Your Career Navigators

Anna Maria Donnina

Anna Maria Donnina

Als organisatieadviseur heb ik jaren lang in veel organisaties in de keuken mogen kijken; van petrochemische industrie en havenbedrijven tot multinationals, scholen en MKB-bedrijven. Hoewel de omvang van- en het proces in- die keukens niet met elkaar te vergelijken valt, zijn de menselijke processen (gek genoeg) wel ongeveer hetzelfde.

Organisaties ontwikkelen zich als mensen zich ontwikkelen. Door nieuwe dingen te zien en aan te pakken, verandert gedrag. Maar niks zo leuk, interessant, uitdagend en moeilijk om verandering op te zoeken. Daarmee stap je namelijk buiten je comfortzone en dat is een beetje tegen natuurlijk. Als mensen houden we namelijk enorm van homeostase. Maar in die hoek zit ook de verveling, sleur en futloosheid. En dat maakt die comfortzone weer heel onprettig. Dus welke zone is nou wanneer fijn en goed (genoeg)?

Ik help je graag met het vinden van een prettige balans tussen comfort en verandering (discomfort).

Renate Heuvelman

Renate Heuvelman

10 jaar lang had ik de allerleukste baan van de wereld. Niet dat ik maandag om 6.00u uit bed sprong van geluk, zo ook weer niet… maar in vergelijking met mensen om me heen, was ik baan-wise veruit het gelukkigst. De afwisseling, de vrijheid, de erkenning, de leuke collega’s, het aanzien van het merk waar ik werkte, de benefits van de showbiz, de ontwikkeling die ik doormaakte (vakinhoudelijk, maar ook persoonlijk) en de veilige positie waarin ik zat (als personal assistant ben je de spin in het -politieke- web, weet je alles, kun je beïnvloeden, maar heb je niet de verantwoordelijk om de moeilijke beslissingen te nemen). Ik stak er veel van mijn tijd in, zonder moeite, zelfs met groot plezier. Dát werkgeluk, díe bevlogenheid, dat wens ik iedereen.

Met mijn kennis en ervaring stel ik jou vragen, geef ik je inzichten hoe jij die bevlogenheid kunt vinden en er stapjes dichterbij kunt zetten. Met veel plezier!

Get In Touch

Meer info

Career Navigators is een onderdeel van Verder Advies.

Postadres:
Bilderdijkstraat 21rd
2013 EH  HAARLEM

Vul het contactformulier hiernaast in, of stuur ons een email

We spreken je graag!

 

Volg Career Navigators op Social Media

Powered by: