Job Navigators

Recruitment zit in onze DNA.  We bemiddelen professionals binnen de Industrie, Bouw, Scheepvaart en Logistiek.

Bij Job Navigators gaan we verder dan enkel recruitment op basis van een profiel. Door de kernwaarden van organisaties en kandidaten met elkaar te verbinden ontstaat een succesvolle en duurzame loopbaan.

Persoonlijk en transparant gaan we met bedrijven en kandidaten een gelijkwaardige samenwerking aan.

Onze focus en commitment ligt bij het vinden van de beste kandidaat en de leukste job.

Wij zoeken verder, daar waar een ander stopt.

Bedrijven

Wij hebben oog voor uw organisatie en voor de wensen die jullie aan een nieuwe medewerker stellen. 

Een vacature intake is de basis van waaruit wij werken. Dit om er zeker van te zijn dat we kandidaten voordragen die niet alleen op papier een passend profiel hebben, maar ook als mens passen binnen de organisatie en het team. 

We schrijven de vacature tekst. Welke we online gebruiken binnen diverse kanalen, branche gerelateerd. Hiermee creëren we een groot bereik. 

We wachten niet tot die kandidaat zich vanzelf meldt. Een gedegen search en het pro-actief benaderen van actief én latent werkzoekende is de basis van ons proces.

De arbeidsmarkt is constant in beweging. Om er zeker van te zijn dat we de beste kandidaten voor u kunnen selecteren, adviseren wij over employer branding en de signalen uit de markt.

Kandidaten worden aangedragen in een compleet profiel, waarin verkregen informatie kenbaar wordt gemaakt. Inclusief een referentie.

Hiermee is het direct duidelijk wat u van de kandidaat kunt verwachten.

Kandidaten

Het zoeken naar een nieuwe baan is iets waar je gedegen tijd en aandacht aan moet besteden. Zodat de volgende stap in jouw loopbaan duurzaam is.

Wij helpen je graag met deze zoektocht. Niet alleen brengen wij kennis van de arbeidsmarkt uit jouw regio met ons mee, ook adviseren we jou in het gehele selectietraject. Van sollicitatie tot arbeidsovereenkomst.

Na een persoonlijk gesprek waarin we de mogelijkheden uitstippelen, gaan we aan de slag met een persoonlijk profiel.

We stemmen de mogelijkheden met je af, waarin wij open en transparant onze visie met je delen. Realistische verwachtingen scheppen en je meenemen in ons werving en selectie traject. Op basis hiervan dragen wij je voor bij potentiele werkgevers.

Wij kennen de markt en zijn fijngevoelig op wat  jij en onze opdrachtgevers elkaar te bieden hebben.

Het uitgangspunt is dat we voorzien in een vaste baan bij de werkgever in dienst, met uitzicht op een langdurig dienstverband.

Als jij je committeert aan een nieuwe baan, committeren wij ons aan jou!

Vacatures

 

Technisch Tekenaar

Werkvoorbereider industrie

Service monteur

Contact